Driftchef till stationerna Eslöv och Höör, Skåne Distrikt 2

Arbetsuppgifter

Premedic bedriver ambulanssjukvård på uppdrag av Region Skåne i distriktet som innefattar stationer på orterna Löddeköpinge, Lund, Eslöv, Hörby, Höör, Skurup, Ystad och Sjöbo. Verksamheten är upphandlad under en femårsperiod med möjlighet till förlängning.

Under pågående avtalsperiod har vi utökat antal ambulansstationer inom distriktet, samtidigt gör vi nu en organisationsförändring för att öka närvaron av närmsta chef på respektive station.

Vi söker nu två engagerade och närvarande chefer som vill vara med att påverka och utveckla distriktet till att bli ännu bättre. Som driftschef kommer att ingå i lokal ledningsgrupp, arbeta kombinerat operativt/administrativt, samt ha jourberedskap för verksamheten ca vart 8:e vecka.

Du ansvarar bl.a. för att: leda arbetet och vara ett stöd för medarbetarna, arbetsmiljöansvar, fastighetsansvar, attestera lön, bidra till följsamhet till avtalet med Region Skåne, uppdatera stationsinstruktioner och genomföra medarbetar- och lönesamtal. Inom verksamheten arbetar ambulanssjukvårdare, sjuksköterskor och en ambulansöverläkare, samt att det finns stödfunktioner inom HR, löneadministration och ekonomi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning och arbetslivserfarenhet inom ambulanssjukvården. Har du någon form av chefs- eller ledarskapserfarenhet ser vi det som meriterande.

Du ska vara en person som trivs i att samarbeta och vara en del i ett team för att utveckla personal, verksamhet och dig själv. Som chef skapar du förutsättningar för ett gott samarbete genom att vara närvarande, lyhörd och tillvarata medarbetarnas kompetenser. Vidare ska du ha lätt för att skapa goda relationer såväl inom som utom enheten.

Eftersom vi är måna om att hitta rätt personer för tjänsterna kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningarna

Lön: månadslön + chefstillägg
Tjänstgöringsgrad: heltid
Plats: Skåne distrikt 2. Station Eslöv och Höör
Antal tjänster: totalt 2st
Tillträde: enligt överenskommelse

Övrigt

Planerad dag för att genomföra intervjuer för tjänsterna är 2023-10-02 i Löddeköpinge.

Ansökningsperiod: löpande t.o.m. 2023-09-03 via mejl: magnus.olsson@premedic.se . Märk ansökan via mejl i ämnesraden med texten ”ansökan driftchef”.

Kontaktperson

Magnus Olsson, verksamhetschef. magnus.olsson@premedic.se
Christian Lundström, HSO vårdförbundet. christian.lundstrom@premedic.se
Håkan Svensson, HSO kommunalarbetarförbundet. hakan.s.svensson@premedic.se

Välkommen med din ansökan
Med vänlig hälsning, Magnus Olsson

Läs hela annonsen (PDF)
 

Verksamhetschef för liggande sjuktransporttjänst på uppdrag av Region Stockholm

Från 13 mars 2024 får Premedic förtroende att bedriva liggande sjuktransporttjänst på uppdrag av Region Stockholm. Avtalet gäller fyra år med möjlighet till förlängning ytterligare upp till fyra år. Avtalsvärdet för hela avtalsperioden uppgår till 950 MSEK. Uppdraget innebär liggande transport av patienter till, från eller mellan regionfinansierad vård, dygnet runt årets alla dagar. Grunduppdraget gäller hela Stockholms län samt ca 10 mil utanför länsgränsen.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter

Vi söker en verksamhetschef som är delaktig redan under uppstartsperioden med bland annat att tillsätta en lokal ledning i Stockholm samt delta i rekryteringsprocessen av operativ personal. Som verksamhetschef innehar du det övergripande ansvaret för den långsiktiga planeringen av verksamheten. Du har ansvar för personal, ekonomi och arbetsmiljö. Syftet är att leda verksamheten mot uppsatta mål med en hög kvalitet.

Dina kunskaper och kompetenser

Vi söker dig som är lyhörd, pålitlig och har god samarbetsförmåga. Du har tidigare arbetslivserfarenheter från hälso-och sjukvård samt erfarenhet av att vara chef.

Anställningsform och tillträde

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde under hösten 2023

Välkommen med din ansökan till rekrytering@premedic.se !

 

Sjuksköterskor till Sorsele och Tärnaby

Nu söker vi sjuksköterskor till våra beredskapsstationer i Sorsele och Tärnaby.
Med beredskap innebär en anspänningstid på fem minuter och man bor på stationen. Man kan även välja att bo hemma under förutsättning att man kan inställa sig inom fem minuter. Arbetstiden är förlagd till dygn och en heltidstjänst innebär att man arbetar 14 dygn på fem veckor.

Specialistutbildning samt tidigare erfarenhet av ambulansverksamhet är meriterande.

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Anmäl ditt intresse genom att maila CV och personligt brev till charlie.petersson@premedic.se 
Vid frågor om tjänsterna – kontakta VC Charlie Petersson via mail eller telefon 076-861 69 00.  

Välkommen med din ansökan!

Image

Grundutbildade & Specialistutbildade sjuksköterskor till Hässleholm och Kristianstad

Nu söker vi grundutbildade & specialistutbildade sjuksköterskor till våra stationer i Hässleholm eller Kristianstad. Det är meriterande om du innehar en specialistutbildning i prehospital vård. Andra godkända specialistutbildningar är akut- och olycksfallssjukvård, anestesisjukvård, intensivvård, barnsjukvård, barnmorska och distriktssjuksköterska.

Ansökan
Maila CV och personligt brev till henrik.wigselius@premedic.se eller beatrice.hagervik@premedic.se

Kontakt
Henrik Wigselius
Driftschef Kristianstad/Bromölla/Broby
Mail: henrik.wigselius@premedic.se
Telefon 070 316 82 34

Beatrice Hägervik
Driftschef Hässleholm/Perstorp/Osby/Vinslöv
Mail: beatrice.hagervik@premedic.se
Telefon: 070-310 08 63

Image