Vi söker vikarier till sommaren 2024

Premedic har ambitionen att bedriva prehospital hälso- och sjukvård av högsta kvalité. Vi är beroende av kompetenta medarbetare och vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla ambulansverksamheten i Sverige. Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete i en god arbetsmiljö. Som sommarvikarie finns det även goda möjligheter till fortsatt anställning efter sommaren.

Som nyanställd på Premedic erbjuds du en individanpassad introduktionsutbildning baserad på dina tidigare erfarenheter och personliga behov. Introduktionen ger dig en grundläggande utbildning i hur vi på Premedic bedriver verksamhet och inkluderar både teoretiska och praktiska moment. Introduktionsutbildningens utformning och omfattning utgår från respektive region och landstings gällande behandlingsriktlinjer.

Kvalifikationer


Sommarvikarie Västerbotten

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet som sjuksköterska och innehar en specialistutbildning.

Vi söker dig som är ambulanssjukvårdare/undersköterska. Eftergymnasial vidareutbildning i akutsjukvård är meriterande. B-körkort samt behörighet i utryckningskörning samt god lokalkännedom i Västerbotten är ett krav.

Stationer; Dorotea, Tärnaby, Vindeln och Sorsele


Sommarvikarie Västernorrland

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du innehar en specialistutbildning i prehospital vård. C-körkort är ett krav och bekostas av Premedic i de fall det saknas. Du bör ha en mycket god lokalkännedom inom det upptagningsområde där du ska arbeta.

Stationer; Bredbyn, Ånge och Stöde


Sommarvikarie Skåne Distrikt 4

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska där det är meriterande om du innehar en specialistutbildning i prehospital vård. Andra godkända specialistutbildningar är akut- och olycksfallssjukvård, anestesisjukvård, intensivvård, barnsjukvård, barnmorska och distriktssjuksköterska.

Vi söker dig som är undersköterska som innehar en 20 veckors vidareutbildning i ambulanssjukvård eller därmed jämförbar kompetens. Exempel på jämförbar kompetens är ambulanssjukvårdare med 7+20 veckors vidareutbildning i ambulanssjukvård eller mångårig erfarenhet från ambulanssjukvård. C1-körkort samt behörighet i utryckningskörning samt god lokalkännedom i Skåne är ett krav.

Stationer; Osby, Broby, Perstorp, Hässleholm, Bromölla, Kristianstad, Tomelilla och Simrishamn


Sommarvikarie Skåne Distrikt 2

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska där det är meriterande om du innehar en specialistutbildning. Godkänd specialistutbildning för sjuksköterskor är i första hand akutsjukvård med inriktning mot ambulanssjukvård. Annan utbildning som godkänns är specialistutbildning med inriktning mot akut och olycksfallssjukvård, anestesisjukvård, intensivvård, barnsjukvård, barnmorska och distriktssjuksköterska.

Vi söker dig som är ambulanssjukvårdare. Godkänd kompetens för ambulanssjukvårdare är undersköterskeutbildning med 20 veckors vidareutbildning i ambulanssjukvård eller därmed jämförbar kompetens. Exempel på sådan jämförbar kompetens är ambulanssjukvårdare med 7 + 20 veckors vidareutbildning i ambulanssjukvård, med mångårig erfarenhet från ambulanssjukvård. C1-körkort samt behörighet i utryckningskörning samt god lokalkännedom i Skåne är ett krav.

Stationer; Eslöv, Hörby, Löddeköpinge, Lund, Sjöbo, Ystad, Skurup.

 

Ansökan
Anmäl ditt intresse för ett sommarvikariat genom att maila CV och personligt brev till rekrytering@premedic.se .

Undrar du över något? Se kontaktuppgifter här

Välkommen med din ansökan!